Een scheiding zorgt ervoor dat u veel moet regelen. Wanneer u kinderen hebt met uw partner, dan is het nog belangrijken dat het scheiden goed wordt geregeld. Voor een professionele begeleiding bij het scheiden kunt u bij ons een consult aanvragen. Wij beschikken over een breed aanbod van advocaten, een mediator of een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat.

Scheiding door een echtscheidingsadvocaat

Als u uw scheiding laat begeleiden door een echtscheidingsadvocaat is het mogelijk om de scheiding door één persoon te laten regelen. Wanneer u tijdens de scheidingsprocedure een mediator inschakelt, dan moet u alsnog een advocaat inschakelen. Deze is bevoegd om een scheiding officieel te maken. Wanneer u en uw partner onderling geen goed contact meer hebben, dan is het slim om beide een echtscheidingsadvocaat in te schakelen voor het regelen van uw echtscheiding. Vraag voor de diensten van een specialist op het gebied van scheiden een consult bij ons aan.

Selectie advocaten

Wij hebben speciaal voor u een selectie van advocaten en mediators gemaakt die u kunnen helpen bij uw echtscheiding. U wilt dat uw scheiding in één keer goed wordt geregeld zodat u de scheiding achter u kunt laten. Scheiden is een nare gebeurtenis wat u snel achter u wilt laten. Vraag voor de diensten van onze experts een consult aan.

Offerte aanvragen

Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van advocaten en mediators. Zij kunnen u helpen bij het rond maken van uw echtscheiding. Vraag een offerte aan voor het aanbod. Zo vallen de prijzen eenvoudig te vergelijken en kunt u een juiste keuze maken. Want u wilt, bij het scheiden, natuurlijk zoveel mogelijk geld besparen. Want misschien hebt u kinderen en moet u in de toekomst alimentatie betalen. Dit zijn allemaal zaken waar u rekening mee moet houden.